STAVEBNÝ GÉL 50 ml - Č. 12 - Cold White French

STAVEBNÝ GÉL 50 ml -  Č. 12 - Cold White French
  • 202108061700320.build-gel-10-11-12.jpg
  • 202108061700320.c-12-stetec.jpg
  • 202108061700320.c-12-lesk-a-mat.jpg
  • 202108061700320.vsetky-gely-2.jpg

Tento tovar už nie je na sklade s týmito parametrami, ale je k dispozícii s inými.

Cena

22,50 € s DPH

Cena bez DPH: 18,75 €

Objed. číslo: 3512

  • Dostupný

Popis

  12 Cold White French

Studený snehovo biely odtieň so 100% krytím. Odporúčaný na francúzsku konštrukčnú manikúru. Kvôli vysokej pigmentácii vyžaduje tenšie vrstvy a dlhší čas vytvrdzovania.

50 ml

 

STAVEBNÝ GÉL

Stredne hustá konzistencia, samovyrovnávací, pružný, ľahko sa obrusuje a upravuje, 
bez kyselín, bez zápachu, nežltne - garantovaná farebná stálosť. Vďaka svojim vlastnostiam 
gély zaručujú výnimočný komfort pri aplikácii a takisto rýchle a ľahké dosiahnutie požadovaného 
konečného efektu: modelovanie nechtov klasických tvarov: štvorec, ovál, mandľa, 
gotická mandľa, alebo modelovanie nechtov modernejších tvarov : edge, stiletto, pipe ... 

SALON BUILD GEL SYSTEM UV/LED

Build Gel VICTORIA VYNN™ - kolekcia štrnástich odtieňov stavebných gélov.
V súlade s najnovšími technológiami sme vytvorili 3-fázový gélový systém
vytvrdzovaný v UV/LED a CCFL lampách. Doba vytvrdzovania v LED lampe - 60 s, v UV lampe - 120 s. 
Výrobky vysokej kvality sú určené na modeláciu nechtu pomocou šablóny, alebo tipu,
ako aj na spevnenie nechtovej platničky.

Rada od Victorie:

 

Odtiene odporúčané na  prvú vrstvu (tzv. "skelet"): 1, 3, 10

odtiene odporúčané na hlavnú (stavebnú) vrstvu: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 13, 14

odtiene: 2, 6, 11, 12, 13, 14 – nanášajte v tenšej vrstve, vytvrdzujte dlhšie

 

Obsah:  50 ml /1.69 fl.oz.

INCI: DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE, PPG-3 GLYCERYL ETHER TRIACRYLATE, PPG-5 METHACRYLATE,TRIETHYLENE GLYCOL DIMETHACRYLATE, HEMA, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, TRIMETHYLBENZOYL DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE, ETHYL METHACRYLATE, ACRYLIC ACID, BHT [±] CI 19140, CI 15850, CI 60725, CI 77891.

 

 

Nastavenia cookies